KIX 360 Logo

360º ONLINE SCOREN

Onze werkwijze

Verbeter het online resultaat met een gedreven team dat elke week een aantal elementen verbetert. Het resultaat? Meer tevreden klanten en bespaar op de tijd die eigen medewerkers kwijt zijn.

De sidekick van de ondernemer

Je kent ze wel, radio- of TV-programma’s hebben een presentator die helemaal in hun element worden gezet door mensen om zich heen. Denk aan het radioprogramma van Edwin Evers of Vandaag (Voetbal) Inside. Zij zorgen voor de voorbereiding, de interactie met het publiek, zorgen dat het soepel verloopt en houden het leuk voor de presentator. Dat zijn de zogenaamde sidekicks.

De chemie tussen jou en ons team zorgt voor het succes. Zie onze relatie ook als sidekick van jou als ondernemer.

Gestructureerde aanpak

Wij geloven in een gestructureerde en gezamenlijke aanpak om jouw online succes te optimaliseren. Onze werkwijze is gebaseerd op de principes van DevOps, die we implementeren via de Scrum methodiek. Wij fungeren als de stok achter de deur voor ondernemers, met name voor MKB-bedrijven, en werken nauw samen met jouw als opdrachtgevers om elke week een onderdeel van het online proces te verbeteren. Wat dan?
  • De website verbeteren
  • Offertes beter opvolgen
  • SEA of SEO campagne
  • Social media
  • Lokale vindbaarheid
  • Merkbekendheid
  • Medewerkers trainen

Betrokkenheid

Het begint met goede communicatie en betrokkenheid. Elke maand zitten we aan tafel met jou als opdrachtgever om jouw behoeften, doelen en uitdagingen te bespreken en bij te stellen. We luisteren naar jouw wensen en visie, en stellen samen een plan op om jouw website, online campagnes of software om jouw klanten beter te bedienen met slimmere software die wij ook zelf kunnen bouwen.

Inventarisatie

We inventariseren allerlei zaken om aan de slag te gaan. Dat gaat verder dan hostinggegevens, nee veel belangrijker is om jouw doelstellingen te weten en wie de doelgroep is die je wilt bereiken. Te vaak zien we dat bedrijven met online marketing bezig gaan zonder dat ze echt een goed beeld hebben wie ze moeten bereiken en waar. Dat is niet een kwestie van een Google advertentie online zetten.

Meer dan 25 kennis en ervaring maakt het verschil

Als we jouw ambities weten en wat jouw doelgroep van jou verlangt gaan we met elkaar aan de slag. We spreken af op welk tempo we elke week voor jou aan de slag gaan. De samenstelling van het team kan ook samen met een bureau zijn waar je al mee werkt. We houden het liefst wel de regie in handen. Met meer dan 25 jaar ervaring weten we wat voor verschil kennis en ervaring kan betekenen. We proberen niet gewoon iets, we willen het liefst sturen op resultaat. Elke euro die je er in stopt moet er uit en liefst veel meer dan dat.

DevOps

Dev wat? DevOps is een combinatie van ‘Development’ en ‘Operations’. Dit is een werkwijze waarbij softwareontwikkeling en jij, de “operatie” als één team samenwerkt. Wij bedenken samen een plan of maken een lijst van zaken die we willen aanpakken. We gaan aan de slag en vervolgens gaan we dat implementeren. Dat kan in de website zijn of in de marketinguitingen. Vervolgens gaan we het monitoren en wat beter kan, dat verbeteren we vervolgens. Het is een ‘loop’ dat altijd doorgaat.

Stap voor stap verbeteren

Je begrijpt misschien nu ook beter wat we bedoelen met elke dag een stapje beter. We richten ons op specifieke onderdelen, zoals het ontwerpen van de website en het optimaliseren van online campagnes. We hanteren een flexibele aanpak met korte werkperiodes, waarin we ons elke week concentreren op één specifiek aspect. Hierdoor kunnen we snel vooruitgang boeken en voortdurend verbeteren.

Naast het verbeteren van websites ontwikkelen we op maat gemaakte softwareoplossingen om de processen van onze klanten efficiënter te maken. We zorgen ervoor dat de software naadloos aansluit bij de behoeften van het bedrijf. Bovendien besteden we veel aandacht aan de adoptie van verbeteringen binnen de organisatie, waarbij we nauw samenwerken met het productie- of serviceteam om ervoor te zorgen dat de nieuwe processen en software effectief worden geïntegreerd en geaccepteerd. Zo wordt voortdurende verbetering een integraal onderdeel van de bedrijfscultuur.

Je kunt al instappen vanaf slechts €80,- per week (exclusief advertentiebudget), bekijk de tarieven.

Keuzestress?

Wij begrijpen heel goed dat het jargon wat we in ons vakgebied gebruiken soms lastig te begrijpen is. Ook wat de juiste keuze is want misschien wil je wel alles. Uiteindelijk mixen we de diensten voor elke klant of type opdracht. Geen opdracht of doelgroep is hetzelfde.

Voor de ene klant gaan we eerst bezig met de website, de andere met het bedenken van de juiste strategie, schrijve we content, verbouwen we de social media kanalen of starten we eerst met zoekmachine optimalisatie. Wat niet nodig is gaan we ook niet inzetten. We kiezen samen de juiste aanpak.