KIX 360 Logo

360º ONLINE SCOREN

Website bouwen of verbeteren

Ken je het verborgen potentieel van het KIX 360 proces waarbij we jouw website bouwen en steeds verbeteren?

Van webdesign naar user experience

Een sterke online aanwezigheid is voor de meeste bedrijven van essentieel belang. Jouw website fungeert als krachtig instrument om je merk te positioneren en je boodschap over te brengen, terwijl een goed ingerichte webshop cruciaal is voor de online verkoop van je producten of diensten. Vaak denk je als MKB-er niet gelijk aan een ‘merk’, maar dat ben je wel. Ook in jouw dorp of regio wil je toch een voorbeeld (merk) zijn?

Onze webdesign specialisten staan klaar om jouw visie om te zetten in opvallende, boeiende en functionele ontwerpen, geschikt voor webshops, apps en andere online omgevingen, zodat jouw merk online kan schitteren.

De beste gebruikerservaring

Een goede gebruiksvriendelijke website wekt vertrouwen op en creëert een blijvende positieve indruk bij de bezoekers.

Consistente “branding” of merkbelevering en een duidelijke boodschap versterken de emotionele band met de doelgroep. 

Een intuïtieve gebruikerservaring helpt gebruikers hun doelen te bereiken en verhoogt conversies

Goed geoptimaliseerd

Een goed geoptimaliseerde website zorgt voor betere vindbaarheid en bereikt zo meer potentiële klanten. Goede inhoud (content optimalisatie) zorgt dat jouw boodschap duidelijk is en dat het jouw bezoekers overtuigd om zaken met jou te doen.

Kleine stapjes maken grote verschillen

In de onderscheidende KIX 360 werkwijze laten we zien dat online scoren een proces is zonder einde. Een proces van goede starten, met duidelijke doelen en steeds bijsturen. Dit doen we ook bij de websites die we bouwen.

Supersnel online of verbeteren

Van ons ga je niet horen dat we de beste ontwerpers zijn. We hebben wel dik 25 jaar kennis en ervaring wat werkt en niet werkt, daarnaast staven wij alles op onderzoek en statistieken. Data om te verbeteren. Dat kunnen ook hele kleine stapjes zijn. Bij de meeste klanten voeren we elke week enkele wijzigen door die ervoor moeten zorgen dat klanten sneller een offerte gaan opvragen of langs komen in de showroom. 

Vanuit ons kantoor in Ter Apel bouwen wij websites of verbeteren wij de inhoud, het ontwerp of techniek om online te scoren. Wij zijn hier zeer gedreven in en boeken snel resultaat. Een website die wij bouwen is meestal gebouwd met PHP, een landingspagina is in de meeste gevallen gebouwd met PHP/Wordpress. We kiezen voor de beste oplossing voor het budget dat er beschikbaar is.

Voor D-TEC een grote Nederlandse trailerproducent hebben we een online strategie uitgedacht en samen een internationale site gebouwd.

Doel: Meer naamsbekendheid buiten de Benelux, de unieke eigenschappen belichten en bezoekers interesseren contact op te nemen me de dealers.

Content is koning

Goede webteksten maken het lezen gemakkelijker en ook leuker. Teksten die prikkelen en de lezer overtuigen om contact op te nemen. De inhoud maken we leuker en duidelijker met fotografie of video.

Een website met goede content is ook interessanter voor zoekmachines en nog veel belangrijker het slagen van online marketing campagnes. Elke pagina kan een introductie zijn met jouw dienst of product. Een goede indruk met heldere teksten zorgt dat je bezoekers meer over jou te weten komen en sneller overtuigd worden om met jou in zee te gaan. Elke pagina kan een landingspagina zijn of een onderdeel van de ‘funnel’, de trechter naar online scoren.

tuin-gilde ux-design

Voor Tuin-Gilde is gestart met een re-design van de webwinkel waarna elke week een onderdeel verbetert wordt op gebied van de shop of social media.

UX-Design Autokan

Voor Autokan hebben we diverse pagina’s ontworpen voor de nieuwe website om het aantal offerteaanvragen te verhogen.

Webdesign Stadskanaal, Emmen, Ter Apel

Zo zet je jezelf als oer-Hollands bedrijf neer in Europa waar kwaliteit en degelijkheid er van afspat en het vertrouwen wekt door aandacht te geven aan het bijzondere “familiegevoel” van een toonaangevende producent.

Mockup website design

Voor Admifa Accountants & Adviseurs hebben we een nieuwe website gebouwd om het bedrijf een open karakter te geven en gericht op het vullen van hele specifieke vacatures. De website wordt ondersteund met online en offline campagnes. Ze zijn inmiddels lokaal zeer dominant in de zoekmachines.

Webdesign Stadskanaal, Emmen, Ter Apel

Dit bedrijf hebben we in no-time onder de aandacht gebracht in de regio waar ze actief zijn. Ze krijgen wekelijks een aantal contactaanvragen door een mix van snel een effectieve simpele website lanceren,  een offline marketing en brochure.

Webdesign Stadskanaal, Emmen, Ter Apel

We hebben meerdere uitzendbureau’s geholpen om vacatures te vullen. Dit is absoluut een uitdaging. Bij deze klant zijn we vooral gaan werken aan de merkbeleving en gewoon zeer actief zijn.

Op zoek naar een webdesign bureau?

Vanuit ons kantoor in Ter Apel bouwen wij websites of verbeteren wij de inhoud, het ontwerp of techniek om online te scoren. Wij zijn hier zeer gedreven in en boeken snel resultaat. Een website die wij bouwen is meestal gebouwd met PHP, een landingspagina is in de meeste gevallen gebouwd met PHP/Wordpress. We kiezen voor de beste oplossing voor het budget dat er beschikbaar is.

KIX 360 werkwijze

Zoals we onze werkwijze uitgebreid uitleggen is onderstaande afbeelding een goed voorbeeld hoe we heel gericht stap-voor-stap verbeteren.

Je kunt al instappen met het verbeteren van jouw website vanaf slechts €80,- per week (exclusief advertentiebudget).

Keuzestress?

Wij begrijpen heel goed dat het jargon wat we in ons vakgebied gebruiken soms lastig te begrijpen is. Ook wat de juiste keuze is want misschien wil je wel alles. Uiteindelijk mixen we de diensten voor elke klant of type opdracht. Geen opdracht of doelgroep is hetzelfde.

Voor de ene klant gaan we eerst bezig met de website, de andere met het bedenken van de juiste strategie, schrijve we content, verbouwen we de social media kanalen of starten we eerst met zoekmachine optimalisatie. Wat niet nodig is gaan we ook niet inzetten. We kiezen samen de juiste aanpak.