KIX 360 Logo

360º ONLINE SCOREN

Over Kix 360 uit Ter apel

Vanuit Ter Apel verbeteren wij online processen, jouw website en online campagnes. Vooral de manier hoe je van bezoekers ambassadeurs maakt.

Nuchtere Groningers

KIX 360 is een klein zeer en zeer ervaren team van website ontwerpers, ontwikkelaars en online marketeers gevestigd in Ter Apel, Groningen. Daarnaast werken we ook met een team uit Noord Brabant en Zuid-Afrika om het nog wat interessanter te maken (knipoog).

Ons doel is om jou als klant te helpen om online beter, bekender en winstgevender te worden. Hiervoor helpen we jou ook om intern het ook zo te stroomlijnen dat je er plezier in gaat krijgen.

We zijn er heilig van overtuigd dat we jouw bedrijf of organisatie interessanter en waardevoller kunnen maken. Klinkt raar? Een website of webshop bouw je nooit zonder goed plan. Je hebt een budget en je hebt een doel. Je wilt dat we jouw site beter vindbaar maken en dat het opvalt bij het juiste publiek. Dat we de juiste snaar raken. Het (online) resultaat volgt dan snel, maar is niet iets wat je in een paar dagen hard werken kan bereiken. We bedenken nieuwe manieren om een dienst of product populairder en winstgevender te maken bij het juiste publiek.

Veel meer dan een website verbeteren

Wij ontwerpen, bouwen en verbeteren jouw website zodat deze gaat scoren. We verbeteren de vindbaarheid in Google, optimaliseren de content zoals foto’s, tekst en video. We bedenken klantwervende acties en zoeken combinaties van traditionele media en social media en andere campagnes. We bouwen een merk dat gaat scoren door continu bezig te zijn.

We onderscheiden ons van de webdesignbureaus en online marketingbureaus door veel kennis en ervaring in online ondernemen. Dit komt omdat we zelf ook veel websites en webwinkels onder onze hoede hebben. We weten hoeveel moeite het kost om een website of shop echt onder de aandacht te brengen en vervolgens succesvol te maken. Het is veel meer dan dat. Het is ook jouw interne proces om iedereen het juiste te laten doen zodat je online succesvol kan zijn. Het is nooit alleen een kwestie van een mooie website of een paar duizend euro aan advertenties via Google of Facebook aanzetten.

Kunnen we jouw werkzaamheden gemakkelijker maken?

We begrijpen dat het binnenhalen van nieuwe klanten slechts onderdeel is van een succesvolle onderneming. Daarom kijken we ook naar het proces van hoe je een klant werft, hoe je deze gegevens intern verwerkt en hoe je jouw klanten nog beter kunt bedienen na de levering van jouw dienst of product. Daarom zien onze klanten ons ook meer als een consultant die zijn handjes laat wapperen dan een webbureau of marketingbureau. We haken vroeger aan en denken verder mee dan een website bouwen of een campagne starten.

Je klopt bij KIX 360 aan voor..

 • Een hogere conversie (van kliks klanten maken)
 • Meer bezoekers of potentiële klanten via reclame, social media en zoekmachines (leadgeneratie)
 • Een website of webshop bouwen of verbeteren
 • Een (PHP) applicatie bouwen
 • Een grotere naamsbekendheid
 • Een nieuwe product of dienst lanceren
 • Een beter webdesign dat wél scoort 
 • Scoren met social media
 • Lokaal beter vindbaar worden
 • Als je een merk wilt maken van jouw bedrijf
 • Website verbeteren, ook de kleine onderdelen
 • Het werken met een klein bureau met heel veel aantoonbare kennis en ervaring

Een kleine selectie van onze klanten

Waarom écht scoren zo moeilijk is

We beheersen het spel, maar weten ook wat voor impact een investering of het maken van een bepaalde beslissing kan betekenen.

Ons team staat klaar om samen met jou te werken aan het verbeteren van jouw online succes. We analyseren jouw huidige processen en identificeren waar we slimmer kunnen werken. Dit kan variëren van het optimaliseren van jouw website en het opzetten van effectieve online campagnes tot het implementeren van slimme interne softwareoplossingen.

Samenwerken

Hiervoor hebben we een aantal interessante webdesign en online marketing diensten ontwikkeld. Ze werken en kunnen opgeschaald worden. Wordt de opdracht te groot of te intensief dan zetten we zonder de regie uit handen te geven ons team en netwerk van specialisten in om jouw website, webshop of campagne te maken of te verbeteren. Samenwerken doen we graag met andere specialisten in de markt. Is jouw interesse gewekt? Neem dan contact op.