KIX 360 Logo

360º ONLINE SCOREN

Proces en online strategie

KIX 360 is een ervaren bedrijf. Met 25 jaar ervaring in het bouwen en verbeteren van websites of apps en het afnemen van gebruikerstesten weten we dat het resultaat valt of staat met het proces. Hoe doe jij het?

Waar we starten

Je verkoopt een dienst of product en jouw online activiteiten zijn erg belangrijk. Je wilt het liefst van jouw website een échte verkoop- of marketingmachine maken.

We kijken eerst naar jouw doelstellingen en ook hoe je nu werkt (proces). We inventariseren welke systemen of werkwijze jouw bedrijf gebruikt om offertes te maken of producten of diensten te leveren. 

Dit omvat de workflows, en procedures en consistentie in de manier waarop jouw bedrijf werkt. Een goed ontwikkeld proces kan de productiviteit verhogen, de kosten verlagen, resultaten online verhogen en de klanttevredenheid verbeteren.

Dit klinkt misschien ingewikkelder dan het is. We kijken vooral of jouw online activiteiten ook met een doel en in een bepaalde volgorde gebeurt en ook door wie.

Niet meer haperen

Bij 90% procent van de bedrijven die ons benaderen hapert die marketing- of verkoopmachine. Het stopt elk moment als de kartrekker in het bedrijf het te druk krijgt. Dat gaan wij voorkomen.

Niet zomaar ergens starten

Zo zijn er honderden vragen die we elkaar kunnen stellen. Elk bedrijf is anders en zit in een andere fase.

Het komt er op neer dat we niet zomaar ergens starten. Er is altijd een reden om een website of marketing campagne te verbeteren, maar wat is de reden, hoe ga je dit doen en waar wil je naartoe?
Als het proces goed staat volgt ook het online resultaat vanzelf.

Lig je wel eens wakker van…

Meer doen zonder extra medewerkers

Hoe zorg ik dat we ons bedrijf slimmer maken bij groei in het aantal offertes of orders zonder dat er meer medewerkers nodig zijn? Hoe voorkom ik daarnaast fouten als er meer mensen bij betrokken zijn?

Communicatie

Door meer informatie op te slaan en afspraken te maken hoe we werken kunnen we sneller en efficiënter werken. We hoeven minder te overleggen met collega’s. We maken minder fouten en iedereen weet wat de status is van elke order.

Standaarden en handigheidjes

Zou je hulp kunnen gebruiken bij het inrichten van deze standaarden? De aanvragen via de website komen grotendeels ingevuld op het beeldscherm te staan. Of er staat een map klaar met informatie om gelijk naar de klant te sturen. Je kunt sneller reageren waardoor de slagingskans groter wordt. We hoeven ons echt niet overal mee te bemoeien, maar online scoren gaat verder dan het aanzetten van een online campagne. Het is geen toverstaf of medicijn, het is het aanpakken van de werkwijze van binnenuit. We helpen je hierbij.

KIX 360 werkwijze

Zoals we onze werkwijze uitgebreid uitleggen is onderstaande afbeelding een goed voorbeeld hoe we heel gericht stap-voor-stap verbeteren.

Je kunt al instappen vanaf slechts €80,- per week (exclusief advertentiebudget).

Keuzestress?

Wij begrijpen heel goed dat het jargon wat we in ons vakgebied gebruiken soms lastig te begrijpen is. Ook wat de juiste keuze is want misschien wil je wel alles. Uiteindelijk mixen we de diensten voor elke klant of type opdracht. Geen opdracht of doelgroep is hetzelfde.

Voor de ene klant gaan we eerst bezig met de website, de andere met het bedenken van de juiste strategie, schrijve we content, verbouwen we de social media kanalen of starten we eerst met zoekmachine optimalisatie. Wat niet nodig is gaan we ook niet inzetten. We kiezen samen de juiste aanpak.