KIX 360 Logo

360º ONLINE SCOREN

Online marketing

Begin niet zomaar met online adverteren. Je wilt meer bezoekers, maar waarom? Wat wil je dat ze zien of van je weten? Wat ga je met de nieuwe bezoekers doen?

De online marketing trukendoos

We kunnen onze hele trukendoos opentrekken en campagnes opbouwen. Veel bezoekers genereren en jouw bankrekening leegtrekken, maar wat als die bezoekers gelijk afhaken en het jou niets oplevert?

Wat zoekt jouw potentiële klant online? Wat verwachten ze op de site waarvan ze een advertentie zien en ligt dat in de lijn met wat jij het liefste aanbiedt?

Stel je krijgt ineens tientallen meer bezoekers per dag. Hoe ga je ze overtuigen? Geef je de juiste boodschap af op de website? Zit er iemand klaar om ook snel te reageren? Is de behoefte van jouw klant en de marketingstrategie op elkaar afgestemd? Gewoonweg bezoekers krijgen is geld weggooien en jou en je bezoekers gefrustreerd achter blijven met niets.

Jij weet veel van jouw klanten. Wij weten hoe je van bezoekers klanten kunt maken. Dan kun je beter naar elkaar luisteren en elkaar versterken. Met onze werkwijze weten we in ieder geval wel wat jouw belangrijkste diensten of producten zijn en die je het liefste aan de man brengt. Daarnaast is er ook heel veel data uit marketing campagnes wat we kunnen gebruiken om betere beslissingen te maken. Daar kunnen we een enorme voorsprong mee creëren tegen opzichte van de concurrent.

Welk budget

Heb je minimaal 30-50 euro per dag te besteden aan online advertenties en circa 750 euro per maand gebudgetteerd aan beheer dan kun je een start maken. Dat is niet alleen ons tarief, maar van elk online marketingbureau die wij hoog hebben zitten en waarvan we weten dat ze de juiste bezoekers kunnen bereiken.

SEA, adverteren in zoekmachines

Op basis van heldere doelstellingen helpen onze ervaren SEA specialisten jou met een strategie en het opzetten en optimaliseren van betaalde advertenties binnen de zoekmachine.

We bouwen SEA-campagnes met de perfecte mix tussen kanalen, slimme automatiseringstoepassingen en ondersteuning op expert niveau van onze specialisten.

We hebben ervaring met een groot aantal klanten met verkeer dat vergelijkbaar is met jouw branche. Daardoor verzamelen we snel data, inzichten en best practices die helpen om een concurrentievoordeel te behalen. Deze kennis passen we toe op jouw campagnes. Grote campagnes waar we helemaal op los kunnen gaan doen we samen met partner die alleen dat doen en heel erg goed.

SEO, zoekmachine optimalisatie

Wil je beter vindbaar zijn in zoekmachines zoals Google en Bing?
Als je meer online zichtbaarheid wilt en de juiste bezoekers naar je website wilt trekken, is Search Engine Optimization (SEO) de sleutel.

Hoewel de resultaten van zoekmachineoptimalisatie misschien even op zich laten wachten, biedt het een langdurig effect: meer relevante bezoekers en conversies. Bovendien is SEO een budgetvriendelijke vorm van marketing, waarmee je onbetaalde topposities bereikt die relevant zijn voor de zoekintentie van jouw doelgroep(en).

De voordelen van zoekmachineoptimalisatie

  • Gratis klikken van relevante bezoekers
  • Verbetering van de overall kwaliteit van je website
  • Inzetbaar in elke fase van de customer journey (klantreis)

Wat is zoekmachineoptimalisatie?

Search Engine Optimization (SEO) is een online marketing specialisme dat ervoor zorgt dat jouw website organisch scoort op relevante zoektermen. Het is een duurzame strategie die wel wat tijd nodig heeft voordat de resultaten zichtbaar zijn, maar met de juiste kennis en doorzettingsvermogen behaal je stabiele topposities. Als SEO-bureau bieden wij maatwerk, omdat elk traject anders is en elke klant verschillende doelen heeft. Of het nu gaat om het verbeteren van een bestaande campagne of het opzetten van een geheel nieuwe strategie, wij staan voor je klaar.

Op zoek naar een online marketingbureau?

Samen met enkele experts in de markt bedienen wij landelijk onze klanten op hoog niveau. We beschikken over SEA- en SEO-experts met alle benodigde kennis om jouw website en Bing of Google-campagnes naar een hogere positie te tillen. Als je overweegt om online marketing uit te besteden, helpen wij je graag vanuit Ter Apel om jouw doelen te bereiken.

KIX 360 werkwijze

Zoals we onze werkwijze uitgebreid uitleggen is onderstaande afbeelding een goed voorbeeld hoe we heel gericht stap-voor-stap verbeteren.

Je kunt al instappen vanaf slechts €80,- per week (exclusief advertentiebudget).

Keuzestress?

Wij begrijpen heel goed dat het jargon wat we in ons vakgebied gebruiken soms lastig te begrijpen is. Ook wat de juiste keuze is want misschien wil je wel alles. Uiteindelijk mixen we de diensten voor elke klant of type opdracht. Geen opdracht of doelgroep is hetzelfde.

Voor de ene klant gaan we eerst bezig met de website, de andere met het bedenken van de juiste strategie, schrijve we content, verbouwen we de social media kanalen of starten we eerst met zoekmachine optimalisatie. Wat niet nodig is gaan we ook niet inzetten. We kiezen samen de juiste aanpak.