KIX 360 Logo

360º ONLINE SCOREN

Onze diensten

Ontdek het verborgen potentieel met KIX 360’s procesverbetering waarbij we jouw website en campagnes verbeteren met maatwerkoplossingen.

Dagelijks verbeteren

De meeste klanten haken aan op het moment dat ze al een website hebben. Ze hebben al eens geproefd aan online marketing en willen de volgende stap nemen. Met een gedegen plan en een stok achter de deur gaan we met jou aan de slag. 

We kijken wat écht nodig is en wat er mogelijk is binnen het budget dat je beschikbaar hebt. In principe kijken we het liefst naar wat het oplevert. Als onze inzet meer oplevert dan jij er aan insteekt dat zitten we goed.

Proces / Strategie

Samen bedenken we een strategie en positioneren jouw bedrijf als een merk. Hoe verloopt jouw verkoopproces? Hoe kunnen we slimmer werken? Wat zijn jouw bedrijfsdoelen en doelstellingen voor online activiteiten?

Webdesign

We verbeteren de prestaties van jouw website. Bereik je jaarlijkse doelen sneller. Wat goed werkt schalen we op. We testen alternatieve benaderingen of zetten in op wat het beste werkt.

Marketing

Van actief op social media zijn tot het adverteren op de juiste kanalen, data-gedreven op klein of op grote schaal. We denken mee met het marketingbudget van de ambitieuze MKB-er.

Keuzestress?

Wij begrijpen heel goed dat het jargon wat we in ons vakgebied gebruiken soms lastig te begrijpen is. Ook wat de juiste keuze is want misschien wil je wel alles. Uiteindelijk mixen we de diensten voor elke klant of type opdracht. Geen opdracht of doelgroep is hetzelfde.

Voor de ene klant gaan we eerst bezig met de website, de andere met het bedenken van de juiste strategie, schrijve we content, verbouwen we de social media kanalen of starten we eerst met zoekmachine optimalisatie. Wat niet nodig is gaan we ook niet inzetten. We kiezen samen de juiste aanpak.