KIX 360 Logo

360º ONLINE SCOREN

ARTIKELEN

Website voor een kapsalon of schoonheidssalon

Met een budget van 1500 euro kun je als kapsalon of schoonheidssalon al een flinke slag slaan en je concurrenten een stap voor zijn.

Website voor een kapsalon of schoonheidssalon

Veel creatieve dames en heren met een kapsalon of schoonheidssalon zijn goed bedreven met social media. Uiteindelijk worden de meeste klanten geworven via mond-tot-mond reclame want jij bent gewoon goed en serieus in je vak. Dat is ook de beste reclame die je kunt hebben. Wat als je gewoon een stap moet maken en jezelf beter op de kaart wilt zetten?

We hebben veel ervaring in deze wereld en zijn fan van Salonized. Wil je al gebruik maken van deze dienst of je maakt er al gebruik van lees dan vooral verder.

Veel ondernemers in dit vakgebied zijn een eenmanszaak en hebben een beperkt budget om flink los te gaan op het gebied van strategie en marketing. Als jij goed in je vak bent,  je staat open voor moderne manieren van marketing en bent niet bang om jezelf te tonen dan durven we succes bijna te garanderen. Je hoeft echt niet te vloggen voor een camera ook al zou dat zeker kunnen meehelpen.

Wij denken in processen. Niet gelijk afhaken omdat het te moeilijk lijkt. Zie het als ‘structuur’ en op bepaalde manieren steeds dezelfde stappen doorlopen. Dit zorgt voor jou voor heel veel rust. Wij zijn een stok achter de deur. We laten jouw klanten reclame maken door jouw kwaliteiten en resultaten te delen. Door steeds de juiste stappen te nemen is het groeien van jouw bedrijf echt een peuleschil. 

We hebben voor de serieuze ondernemers een checklist gemaakt om te kunnen scoren. Je zult uiteraard veel zelf moeten doen, maar de basis leggen we voor je neer. We hebben een aantal leuke succesverhalen en dat gaat verder dan een aantal berichten op de socials of een website. Wij bouwen een merk van jouw salon.

KIX 360 in 10 punten