KIX 360 Logo

360º ONLINE SCOREN

ARTIKELEN

Vacatures vullen? Zo doen we dat

Vacatures vullen is ontzettend lastig. Wij zijn absoluut geen recruiters, maar voor de langere termijn kun je vele manieren bedenken die het proces van overtuigen van talent kan bevorderen.

Vacatures vullen? Zo doen we dat

Het werkt zeker om actief te zijn op LinkedIn, maar dat iedereen. Een recruiter inhuren is geen slecht idee, maar kan het bureau ook precies die mensen overtuigen om bij jou aan te schuiven voor een sollicitatie?

Er zijn vele wegen die leiden naar het vullen van een vacature. We bouwen websites, zetten social media campagnes uit, maken een mooie advertentie in de krant of een vakblad. We tuigen jouw LinkedIn pagina op en ga zo maar door.

Wat we liever doen is een heel gericht plan bedenken om jouw ideale kandidaat te overtuigen om contact op te nemen, dat gaat verder dan aanwezig zijn. We hebben een aantal klanten die werven met heel veel succes altijd nieuwe kandidaten, zelfs in branches waar het vissen is in een piepkleine vijver. Hoe we dat doen? We leggen je het graag uit in een persoonlijk gesprek.

Uiteraard kunnen we je een kijkje in de keuken geven, echter elke kandidaat wil anders aangesproken worden. Een 23 jarige techneut uit Groningen benader je totaal anders dan een 44 jarige automonteur uit Assen. We hebben binnen een week een aantal succesvolle campagnes gelanceerd en zijn overtuigd dat we met name voor de lange termijn kunnen zorgen dat je altijd contactaanvragen krijgt voor een (open)sollicitatie als je open staat voor ons proces.

Mockup website design

KIX 360 in 10 punten