KIX 360 Logo

360º ONLINE SCOREN

Online marketing voor autobedrijf

We werken voor grote autosites en de regionale autobedrijven. We streven naar een snellere omzetsnelheid, meer tevreden klanten en naamsbekendheid.

Ondersteuning bij meer online interesse in occasions

De verkopende partijen in de autowereld zijn nog erg traditioneel. Er is weinig aandacht voor het opbouwen van een herkenbare eigen stijl en moderne aanpak. De meeste autobedrijven kopen advertenties in bij kranten die nauwelijks gelezen worden. Ze plaatsen een foto online van een auto met een link naar de website. Middels foto’s en standaard informatie op Autowereld, Gaspedaal, Autokan of andere autosite en verkopen een auto op de zaak na een testrit.

Auto al verkocht voor een testrit

Hoe dan ook verkoop je auto’s via deze traditionele weg. We twijfelen niet aan jouw verkoopcapaciteiten. Toch is de concurrentie moordend en dat weet iedereen. De meeste autobedrijven vernieuwen niet en blijven trouw aan de oude formule.
De autowereld is enorm aan het veranderen. Een Tesla wordt gewoon online verkocht en zo zijn er steeds meer bedrijven die andere manieren bedenken om een auto aan de man te brengen. Sommige bedrijven waar je het niet van verwacht doen dat heel erg goed. Je wilt het liefste de auto al verkopen voordat ze een testrit maken. Wij ook en we weten hoe we dat sneller voor elkaar kunnen krijgen. We zijn goed in design en marketing. We maken ons het liefst hard voor het verkrijgen van betere bezoekers in de showroom en snellere en betere verkoop van jouw auto’s.

Voor wie wij werken

Wij werken voor diverse autobedrijven en grotere autowebsites. Ook al zouden we voor jouw concurrent werken dan kunnen we je zeker helpen. Het is belangrijk dat we uitgaan van jouw kracht en identiteit.

We zorgen dat mensen jouw bedrijf sneller gaan herkennen en vertrouwen. We maken alles professioneler en helpen je organisatie moderner en laagdrempeliger te presenteren. Dit doen we via De bekende autosites zoals Autowereld, Gaspedaal, Autokan of waar jouw auto’s gepresenteerd staan. Daarnaast ondersteunen we met de activiteiten op Facebook, Instagram, Google Business, jouw eigen website en zelfs Whatsapp.

We hebben legio voorbeelden van klanten die aanzienlijk meer of sneller een auto verkopen. De meeste bedrijven geven een budget uit van 80 tot 150 euro per week. Een bedrag dat snel terugverdiend is.

Online marketing voor autobedrijf

Een kleine selectie van onze klanten

Waarom écht scoren zo moeilijk is

We beheersen het spel, maar weten ook wat voor impact een investering of het maken van een bepaalde beslissing kan betekenen.

Ons team staat klaar om samen met jou te werken aan het verbeteren van jouw online succes. We analyseren jouw huidige processen en identificeren waar we slimmer kunnen werken. Dit kan variëren van het optimaliseren van jouw website en het opzetten van effectieve online campagnes tot het implementeren van slimme interne softwareoplossingen.

Samenwerken

Hiervoor hebben we een aantal interessante webdesign en online marketing diensten ontwikkeld. Ze werken en kunnen opgeschaald worden. Wordt de opdracht te groot of te intensief dan zetten we zonder de regie uit handen te geven ons team en netwerk van specialisten in om jouw website, webshop of campagne te maken of te verbeteren. Samenwerken doen we graag met andere specialisten in de markt. Is jouw interesse gewekt? Neem dan contact op.